Відкриті, щирі, талановиті, творчі та креативні – саме такі перші слова приходять на думку про  педагогів – позашкільників Приірпіння.  Це ціла кагорта керівників гуртків,  яка має особливі  відмінності від шкільної організації та в силу своєї діяльності відіграють важливу роль у формуванні молодого покоління дітей та учнівської молоді. Заклади позашкільної освіти  є найбільш гнучкими з точки зору надання освітніх послуг.

У позашкільних об’єднаннях за інтересами займаються юні художники, музиканти, рукодільники, техніки, туристи, краєзнавці, солісти віком від 5 до 20 років. Творчому зростанню юних талантів сприяють їх наставники – керівники гуртків, які  залучають молоде покоління до участі у різноманітних заходах, навчають, підтримують  та ще дають можливість не тільки спробувати себе у різних видах творчості, а ще і обрати майбутню професію.  Діти, які займаються у закладах позашкільної освіти Ірпеня живуть повним творчості життям, набувають досвіду колективної роботи, розвиваються емоційно та  фізично.

У країні позашкілля  живе дух творчості, таланту та дитячої радості.

Каталізаторами розвитку гуртків є конкурси, виставки, фестивалі, конференції, туристичні збори та змагання. В минулому навчальному році вихованці взяли участь приблизно у 50 різнопланових масових заходах. Де отримали перемогу 43 гуртківців. Підготували призерів найталановитіші та креативні педагоги-позашкільники: Чіх Д.Л., Литивненко І.Л., Жовнір О.М., Осипенко В.І., Фурлет ОМ., НаготнюкВ.М., Небатова С.С., Кушнір О.М., Забавський С.В.

Вихованці Позашкілля завжди  лишають сліди в серцях та думках своїх педагогів своїми науковими, художніми та  креативними роботами. Для досягнення ними результату успіху, керівники гуртків знаходяться у пошуку ситуацій та шляхів розвитку дітей, аби непомітно підвести до моменту розкриття їх творчого потенціалу.

Щороку наприкінці вересня своє професійне свято відзначають працівники закладів позашкільної освіти –  педагоги й наставники, які запалюють іскри таланту в серцях юних вихованців, дбають про їх духовний і фізичний розвиток, навчають творити, досліджувати й фантазувати. Вітаємо педагогів позашкілля також  зі святом Дня вчителя.

Бажаємо всім успіхів, творчого розвитку, щоб юні таланти прославляли наше місто та Україну далеко за її межами!

Рекомендовані новини