Під таким гаслом працюють педагоги та гуртківці Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня.

Діти нашого позашкільного закладу  навіть вдома , сидячи з батьками на самоізоляції,  творчо підходять до навчання. Якщо сумують за екскурсіями  до зоопарку, то тварин можна зробити власними руками з бісеру ( вихованці гуртка «Умілі ручки», керівник Анна Ширінкіна).

Вихованці військово-патріотичного гуртка «Ратібор», керівник Сергій Забавський, вивчають біографію та життєвий шлях видатних військових. Об’єднавшись в онлайм режимі створюють презентації, які в майбутньому можна буде презентувати на обласних краєзнавчих конкурсах.

Гуртківці Ольги Миколаївни Кушнір  «Мій рідний край» дистанційно вивчають історію та природу рідного краю. Дітям  було дано завдання: підготувати загадки про природу, спостерігати за змінами у природі з вікна свого будинку чи квартири, розробити кросворди на тему української культури та інші. Діти із задоволенням виконують цікаві завдання, які потім можна використовувати  в школі, а при узагальненні матеріалу  на краєзнавчих конкурсах.

         Також вихованці Центру творчості і далі продовжують челендж з образотворчого мистецтва на підтримку українських лікарів «Дякуємо лікарям..»,  і літературний конкурс авторської поезії «Віруси та здоров’я».

         Педагоги закладу позашкільної освіти роблять все можливе, щоб їх вихованці не сумували і розвивалися творчо на карантині та після його закінчення із ще більшим задоволення повернулися до Центру творчості…

Рекомендовані новини