Цей день нагадує нам, що потрібно зберігати ті щедроти і природні ресурси, якими наділила нас природа. Це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища.

         Унікальність цієї події полягає у тому, що кожна людина може стати учасником міжнародного святкування, зробити свій внесок у розвиток світової цивілізації.

З метою забезпечення суттєвого поліпшення стану довкілля у вирішенні екологічних завдань щодо шанобливого ставлення до навколишнього природного середовища вихованці  Центру творчості були залучені до акції  #Екологічний Кластер«EcoWorldKids» #МійЕкоВчинок

Діти розповідали як вони вміють сортувати сміття, шити та користуватися екологічними сумками та було проведено екологічний тренінг для гуртківців у програмі zoom «День Землі у нашому житті..», де Аліна Ромаскевич, керівник гуртка «Юні екологи» розповіла у цікавій ігровій формі про необхідність та актуальність сьогодення берегти природу.

Потрібно турбуватися про Землю, рідний край не тільки в цей день, а і кожен день, тому що сьогоднішні події є підсумком недбалого ставлення до Землі.

Рекомендовані новини